vermouth

APERITIEF

Vermouth

17°

De Belgische en moderne versie van een klassieker

Aperitief met een fraaie balans tussen scherpheid, bitterheid en kruidigheid. De Biercée Vermout wordt gemaakt op basis van witte pinot-wijn, waarin een selectie van specerijen, thee, verschillende bloemen en amandelen langzaam laat trekken. Het zijn de bloemen die de frisse toets geven.

Een distillaat van koningskaars, een zeer streekeigen plant (soms ook nachtkaars genoemd), geeft aan de Biercée Vermouth een mooie finesse en verstrekt de kruidige akkoorden ervan.

Maar ook het geduld, de nauwkeurigheid, de passie en de knowhow van onze meester-distilleerder verlenen aan dit al te vaak verguisde aperitief zijn geraffineerd evenwicht en zijn unieke organoleptische persoonlijkheid.

Biercée Vermouth drinkt u het liefst zuiver, op ijs, of verwerkt in een cocktail (Negroni, Americano, Boulevardier, Sbagliato).

Koop nu BINNENKORT IN ONZE E-SHOP

Beschikbaar in :

75 cl

De geur

Lichte florale hinten van hibiscus, kamille en thee.

De smaak

De eerste aanzet is floraal met lavendel, lievevrouwbedstro en hysop, gevolgd door een kruidig akkoord van koriander, engelwortel, kardemom en curry (aangebracht door de koningskaars).

De afdronk

Zachte afdronk op kamille, amandel en cacao. De lichte bitterheid van gentiaan combineert perfect met de zurige smaak van hibiscus.