poire williams

likeur

Poire Williams

35°

Een intense smaak in een fluwelen handschoen

De uitmuntende smaak van onze Poire Williams-likeur werd in mei 2018 bekroond door een internationale jury van 180 chefs en sommeliers die ze blind proefden en bekroonden met drie gouden sterren! Deze 100% natuurlijke likeur gaat dus door het leven als een “uitzonderlijk product”. Ze wordt gemaakt op basis van de allerbeste Italiaanse Williams Bon Chrétien peren. Het is trouwens door die weergaloze smaakeigenschappen en het respect voor de natuur waarin deze broze perenvariëteit wordt geteeld, dat de voorkeur van onze meester-distilleerder naar deze perenvariëteit uitgaat.

Zodra de verse en onbehandelde peren in ons atelier aankomen, worden ze gesorteerd, gehakt en te fermenteren gelegd in thermo-gereguleerde inox kuipen. Na goede afloop van de natuurlijke gisting van de peren, worden ze gedistilleerd in onze vier koperen Holsteindistilleerkolven. Enkel het distillaat dat in de “coeur de chauffe” komt wordt behouden en nadien nog minstens twee jaar in inox kuipen aan het rijpen gezet.

Het is precies dat 100% traditionele en natuurlijke proces dat haar goddelijke aroma’s en een weergaloze smaak aan de dag legt.

m van deze likeur optimaal te genieten, serveert u ze best koelkastfris, tussen 5°C en 7°C, in een tulpglas om haar aroma’s te laten openbloeien. Voor wie liever de aroma’s concentreert dan beter in een “distiller”-glas.

Gastronomen appreciëren Biercée Poire Williams-likeur als digestief, als kroon op een lekkere maaltijd en om af te sluiten op overheerlijke organoleptische akkoorden.

Koop nu BINNENKORT IN ONZE E-SHOP

Beschikbaar in :

20 cl - 70 cl
geur poire-williams

De geur

Een echt olfactorisch concerto rond de aroma’s van verse Williams Bon Chrétien peer. De jury van de Superior Taste Award 2018 gaf de likeur 96,3% voor haar aromatische kwaliteiten.

smaak poire-williams

De smaak

Een zachte en volle smaak van volrijpe peer bekoort de papillen.

De afdronk poire-williams

De afdronk

De mooi aanhoudende smaak van peer zorgt voor een zeer fraaie en lange afdronk.

Awards
Awards
StarStarStar

Gouden medaille 3 sterren

Superior Taste Award 2018
Blind getest door een jury van
180 chefs en sommeliers van het
International Taste & Quality Institute