noir-d-ivoire

likeur

Noir d’Ivoire

17°

Het typische karakter van Belgische chocolade

Deze lichte en niet-romige likeur belichaamt de aromatische en smaakvolle originaliteit van de echte Belgische chocolade. Biercée Noir d’Ivoire is het verrukkelijke resultaat van een 100% natuurlijke distillatie van twee cacao’s, beide uit Ivoorkust.

De eerste cacao wordt rauw gedistilleerd, terwijl de tweede cacao eerst wordt geroosterd en dan gedistilleerd. Het resultaat is een opmerkelijke, harmonieuze en suave likeur, wars van alle kunstmatige aroma’s of kleurstoffen.

Om de Biercée Noir d’Ivoire ten volle te genieten, proeft u ze best op koelkasttemperatuur. Wanneer u de likeur serveert in een tulpvormig glas, kunt u het subtiele aromatische palet ten volle met de neus waarnemen.

Liefhebbers van zoetheid drinken deze likeur zuiver, bij een café gourmand (koffie met klein gebak) of een dessert. Heerlijk en origineel om bijvoorbeeld een tiramisù te pimpen. Om uw vrienden te verbluffen kunt u bijvoorbeeld de amandellikeur (amaretto) in uw tiramisù vervangen door deze Biercée Noir d’Ivoire. Originaliteit en succes gegarandeerd!

Koop nu BINNENKORT IN ONZE E-SHOP

Beschikbaar in :

20 cl -70 cl
geur noir d'ivoire

De geur

Het zijn de aroma’s van verbrande cacao die zich het eerst uitspreiden.

smaak noir d'ivoire

De smaak

Fijne en soepele aanzet op de zwarte chocolade. Harmonieus evenwicht van de smaken.

De afdronk noir d'ivoire

De afdronk

De volle finesse van de chocolade houdt zachtjes aan.

Awards
Awards
StarStar

Gouden medaille 2 sterren

Superior Taste Award 2018
Blind getest door een jury van
180 chefs en sommeliers van het
International Taste & Quality Institute