bitter

likeur

Bitter

20°

De eerste Belgische fruitige bitter

Deze likeur met een mooie typisch Belgische bitterheid werd in mei 2018 gelauwerd als “opmerkelijk product*” en wordt uitsluitend gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.

De perfect gebalanceerde Biercée Bitter dankt zijn fraaie bitterheid aan de zorgvuldige distillatie van gentiaan, bittere sinaasappel en engelwortel. Daarbij komen een distillaat van geroosterde cacaobonen en een distillaat van koffiebonen. Die koffiebonen worden door een Waalse koffiebrander uit het Luikse speciaal voor onze distilleerderij geselecteerd en gebrand.

De fruitige smaak is te danken aan een slim georkestreerde assemblage van distillaten van onbehandelde verse citrusvruchten en rode vruchten.

De Biercée Bitter wordt veeleer zuiver of op ijs geproefd, als een klassieke aperitief of aangelengd met soda. Hij is ook perfect geschikt voor de toebereiding van zomercocktails en als bondgenoot in eenvoudige cocktails: met een eenvoudige citroenlimonade, in de beroemde «Spritz» of aangelengd met een premium tonic of sinaasappelsap.

Deze 100 % Belgische bitter geeft ook een nieuwe glans aan zowel trendy als retro cocktails. Ontdek ze op onze cocktailpagina.

* Gouden medaille 2 sterren toegekend na blindtest door de jury van het International Taste & Quality Institute.

Koop nu BINNENKORT IN ONZE E-SHOP

Beschikbaar in :

70 cl
geur bitter

De geur

Eerste neus van zonovergoten citrusvruchten en een lichte lavendeltoets.

smaak bitter

De smaak

Bittere en zurige aanzet op de gentiaan, de bittere sinaasappel en de rode vruchten.

De afdronk bitter

De afdronk

Fraaie afdronk met kruidige akkoorden, bittere chocolade- en koffiesmaak.

Awards
Awards
StarStar

Gouden medaille 2 sterren

Superior Taste Award 2018
Blind getest door een jury van
180 chefs en sommeliers van het
International Taste & Quality Institute