Bier la douce

Bier

LA DOUCE

5.9°

Een witbier met Eau de VilléeTM

Zoals een voetbalteam dat de kleuren van zijn land verdedigt, hebben ook de Distilleerderij van Biercée en de Brasserie de Silly, twee experts in Belgische knowhow, hun talenten gebundeld in een trio van streekbieren: “The Taste of Belgium”.

Elk bier van dit originele trio kreeg als onderscheidend teken een kleur van de Belgische vlag: zwart voor La Corsée, geel voor La Douce en rood voor La Fruitée.

La Douce, met een geel etiket en een troebele, lichtgele kleur, is een witbier van hoge gisting. Het is dorstlessend en heeft een delicate smaak van citroenschil. Dit bier dankt die smaak aan de passie van de meester-brouwer van Silly en de meester-distilleerder van Biercée voor de Eau de Villée. Aan het brouwsel van witbier hebben ze immers een streepje Eau de Villée™ toegevoegd, de beroemde citroenlikeur van de Distilleerderij van Biercée. Het is dat tikkeltje meer dat zich vertaalt in de persoonlijkheid, de frisse smaak en de natuurlijke citroenaroma’s van dit biertje.

Zeer fris savoureren, tussen 4 en 7 graden, met dien verstande dat men een bier dat met liefde is gebrouwen, met verstand proeft.

Koop nu BINNENKORT IN ONZE E-SHOP

Beschikbaar in :

Karton 6 x 33cl (2 FLESSEN VAN ELKE VARIËTEIT)
Krat 24 x 33cl (24 FLESSEN VAN ELKE VARIËTEIT)
Vat 20L

De geur

Fijne, fruitige aroma’s van verse citroen.

De smaak

Een zachte en frisse aanzet op hoppe en citrusvruchten.

De afdronk

Mooie persistentie van citrus-smaken en frisheid.