biercine

likeur

Biercine

35°

De likeur van 7 planten

Deze parel van zachte smaken is een replica van het recept van de allereerste likeur die in 1946 werd gedistilleerd door een van de stichters van de, apotheker Jules Cleempoel.

De Biercine wordt gedistilleerd op basis van een infusie van kruiden en aromatische planten in een neutrale graanalcohol en is verwant met de eerste elixirs, natuurlijke geneeskrachtige bereidingen die in de 18e eeuw zeer vlot over de toonbank gingen bij de pillendraaiers van toen.

Ze bundelt het beste van de natuur en van de knowhow van de meester-distilleerders die in Biercée sinds 1946 aan het roer zijn gestaan.

Venkel, engelwortel, komijn, hysop zijn maar enkele van de planten die aan de Biercine hun complexe aroma’s en spijsvertering bevorderende weldaden verlenen. Haar fraaie goudgele kleur is te danken aan de infusie van de saffraan-stampers die deel uitmaken van haar samenstelling.

In deze likeur appreciëren kenners de uitdrukking van een perfecte dosering van de ingrediënten en de aromatische harmonie ervan.

Voor een ideale degustatie wordt deze likeur koelkastfris geserveerd.

Koop nu BINNENKORT IN ONZE E-SHOP

Beschikbaar in :

20 cl - 70 cl

De geur

Uitgesproken akkoorden van venkel en komijn.

De smaak

Zachte aanzet op de specerijen en de groene anijs.

De afdronk

Geraffineerde afdronk op anijs en kruidige akkoorden.