Biercée London Dry Gin

Gin

Biercée London Dry Gin

44°

Terugkeer naar de essentie van gedistilleerde gin

Om deze typische London Dry Gin te maken hebben onze meester-distilleerders hun creativiteit en hun kostbare knowhow gebundeld. Vanuit het grootste respect voor de regels van de kunst en voor de traditie hebben zij deze eerlijke en vrijmoedige gin gedistilleerd, waarbij ze van pure jeneverbessen zijn uitgegaan.

Deze gin komt tot stand zonder enige toevoeging van kunstmatige stoffen. Zijn bijnaam “Less is more” vertaalt zijn terugkeer naar de essentie van de gin heel goed.

De Biercée London Dry Gin wordt op basis van een gefermenteerd beslag van gerst en van mout, ook “moutwijn” genoemd, en van jeneverbessen gedistilleerd. Het is de langzame opwarming in onze koperen distilleerkolven die ervoor zorgt dat zijn rond karakter kan ontwikkelen, terwijl hij toch de resoluut frisse akkoorden behoudt. Zijn botanische samenstelling is zeer precies en perfect in evenwicht.

De smaken van de jeneverbessen, de frisse citrusvruchten en de licht peperige akkoorden kunt u best fris degusteren, zuiver of in een cocktail.

Koop nu BINNENKORT IN ONZE E-SHOP

Beschikbaar in :

70 cl

De geur

Delicate aanzet op het citrusfruit, de hop en de jeneverbessen.

De smaak

Aanzet op de jeneverbessen met een hint van zwarte peper.

De afdronk

Delicate afdronk die enkele akkoorden van cacao en granen naar voor brengt.