Bezoek onze uitzonderlijke distilleerderij
Maak zelf uw cocktails
newsletter

Natuur, fruit en vakmannen...

Aperitieven

Aperitieven

Een bont gamma aperitieven, van klassiek tot origineel, om met liefhebbers van authenticiteit en kwaliteit te delen.

Eaux-de-vie

Eaux-de-vie

Een collectie ambachtelijke eaux de vie die bijzonder in de smaak vallen bij kenners en die worden vervaardigd met onbehandeld en vers seizoensfruit.

Jenevers

Jenevers

Traditionele jenevers, die in Wallonië "pekets" worden genoemd. Ze worden in onze distilleerkolven gedistilleerd volgens de zuiverste regels van de kunst, resoluut zonder additieven en synthetische aroma’s.

Gins

Gins

Twee iconen van de Belgische kwaliteitsgin, de perfecte uitdrukking van onze creativiteit en onze unieke knowhow. Eén van hen werd zelfs als beste hedendaagse gin in Londen bekroond.

Likeuren

Likeuren

Uitzonderlijke likeuren die kenners weten te bekoren en die met passie in onze distilleerkolven worden vervaardigd.

Rye Whisky

Rye Whisky

Na 3 jaar rijping in onze kelders wordt Biercée Rye Whisky de eerste Belgische en biologische rye whisky. Een echte schat aan knowhow en Belgisch terroir beperkt tot 7.500 genummerde flessen.

Cocktailtips

Cocktailtips

Onze sterkedranken worden zowel zuiver als in smaakvolle cocktails geapprecieerd. Funky of klassiek, zoet of zuur, eenvoudigheid is in de trend. Hier zijn er cocktails-ideeën voor iedereen.

Businessgeschenken

Businessgeschenken

Op zoek naar een origineel zakencadeau? De ambachtelijke en authentieke Belgische alcoholen van de Distilleerderij van Biercée zullen de liefhebbers van uitzonderlijk geestrijk vocht zeker weten te bekoren.

Awards